Tre ushqime kyçe për një antibiotik natyral – ndihmon me vetëm dy lugë gjelle në ditë
Në internet ka pasur gjithmonë disa receta natyrale për rritjen e imunitetit, megjithatë, me daljen e rrjeteve sociale, një prezantim ndryshe dhe më i detajuar i recetave të shëndetshme që mund të bëni gjatë dimrit bëhet më i aksesueshëm.
Jemi duke u përballur me periudhën e dimrit, ajo që zakonisht shoqërohet me ditët më të ftohta është rënia e herëpashershme e imunitetit apo ndonjë ftohje që mund të prishë për pak kohë funksionimin e organizmit.
Për ta parandaluar këtë, një përdorues në profilin e tij se po bënte antibiotikun e tij natyral. Ky nuk është postimi i vetëm i Eliyah Maschiac, ai tregon në kohën e duhur se si mund të forcohet imuniteti ose të eliminohet dhimbja.
Në një video, ai tregoi se çfarë duhet për një antibiotik natyral, ai mori qepë të kuqe, hudhër dhe mjaltë.
I ka grirë imët të gjitha qepët dhe ka shtuar 3 lugë mjaltë, të cilat i ka ndarë në një kavanoz të vogël, duke rekomanduar konsumimin e dy lugëve në ditë.