Video

B.L. Raincë këtë vit pret që të hapet objekti multifunskional (Video)

Bashkësia lokale Raincë në planprogramin e tyre për vitin 2018 kanë për qëllim dhe hapjen e objektit multifunksional, objekt ky i cili në brendësii të tij ka shumë funksione si ambulanta e fshatit, zyra e bashkësisë lokale, ofiqaria, çerdhja e fëmijëve si dhe biblioteka. Në këtë drejtim bashkësia lokale Raincë ...

Lexo më shumë

Voton Sami Salihu kryetar i LR-PDSH-së (Video)

Kryetari i Lëvizjes për Reforma të Partisë Demokratike Shqiptare z.Sami Salihu dha sot votën e tij për zgjedhjet për Këshillin Nacional Shqiptar. z.Salihu gjatë votimit të tij ishte shoqëruar me familjarë të tij. Ai votoi në njësinë nr.23 në Bashkësinë lokale Rahovicë në ora 10:45.

Lexo më shumë

Voton kryetari i PDSH-së z.Ragmi Mustafa (Video)

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Ragmi Mustafa dha sot votën e tij për zgjedhjet për Këshillin Kombër Shqiptar. z.Mustafa gjatë votimit të tij ishte i shoqëruar me familjarë të tij. Ai votoi në njësinë nr.11 në Bashkësinë lokale Zhunicë në ora 11:15.

Lexo më shumë

Voton kryetari i Komunës së Preshevës z.Shqiprim Arifi (Video)

Kryetari i komunës së Preshevës njëherit dhe kryetar i APN-së z Shqiprim Arifi i shoqëruar me bashkëshorten e tij dhe familjarët e tij doli sot dhe votoi për zgjedhjet për KNSH. Kryetari Arifi votoi në njësinë numër.13 në Bashkësinë lokale Tërrnavë në ora 11:10.

Lexo më shumë

Kosova t’i shpëtojë shqiptarët e Luginës nga kasaphana serbe, thërret Ragmi Mustafa (Video)

“Është momenti që nëna Kosovë t’i marrë shqiptarët e Luginës së Preshevës dhe t’i mbrojë nga kasaphana serbe”, ka thënë ish-kryetari i Preshevës, kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare, Ragmi Musatafa. Në Zona e Debatit ai ka nënvizuar se tani do të ishte koha e duhur që kjo trevë t’i bashkohej ...

Lexo më shumë

Çka fiton Kosova nëse ia bashkëngjet vetes Luginën? – flet kryetari i Bujanocit Shaip Kamberi (Video)

Kryetari i Bujanocit, Shaip Kamberi ka thënë se nëse Lugina e Preshevës nuk bashkohet me Kosovën, si pjesë e fazës finale të bisedimeve me Serbinë, numri i shqiptarëe në atë trevë do të përgjysmohet. Në Zona e Debatit ai ka deklaruar se rrethanat politike në Luginën e Preshevës kanë bërë ...

Lexo më shumë

Ky është parashikimi i Ardita Sinanit “Po mbeti edhe pesë vjet në Serbi, Lugina nuk do të ketë më shqiptarë” (Video)

E ftuare ne Klan Kosova tek Baton Haxhiu ne emisionin e tij “Zona e Debatit” Ardita Sinani pos tjerash ka shpalosur nje parashikim te saj. Ajo ne emision ka thene se nese Lugina nuk i bashkohet me kohe Kosoves dhe se vazhdon keshtu sic ka qene deri tash pas pese ...

Lexo më shumë

Ekspozitë Etnografike ”Veshje Tradicionale dhe Modernitet” në Sh.K ”Abdulla Krashnica” në Preshevë (Video)

Për herë të parë në Preshevë është mbajtur e Ekspozitë Etnografike “Veshje Tradicionale dhe Modernitet” nga Muzeu i Kosovës. Të pranishëm në këtë ekspozitë ishte delegacioni nga muzeu i Kosovës Bislim Bislimi – U.D. Drejtor i Muzeut të Kosovës, Erodita Qorkadiu-Haxhiu – Mr.sc.- Etnografe në Muzeun Etnografik të Kosovës, Valdete ...

Lexo më shumë