Magazina

Choco Bounty

Perberesit:
300 gr biskota te bluara
200 gr kokos
350 gr sheqer
150 margarin

½ gote uje

Glazura:
100 gr qokollate per zierje
1 luge vaj
1 luge sheqer

½ filgjan I vogel qumesht

Pergaditja: Vihet te  vloj uji  me sheqer dhe margarine .Pasi te shkrihet sheqeri dhe margarina  largohet nga zjarri dhe pasi te ftohet i qitet kokosi i perzier me biskotat e bluara dhe perzieht mire.Kjo mase shtrieht ne nje kallep te vogel katrore  dhe shtrihet mire me dore .Pasi te jete ftohur mire e presim ne katrorke me te gjata. Ne nderkohe zihet glazura  me shkrirjen e qokollates  dhe lihet te ftoeht pak ,jo krejtesisht.Pastaj cdo katrorke kalohet neper kete glazure  dhe lihen te ftohen.Forma dhe madhesia behet siaps deshires por mund te jen te ngjashem me font qe te duken taman si Bounty qoko te blera.

google_ad_client = “ca-pub-3995474441061688”;
google_ad_slot = “5970863453”;
google_ad_width = 336;
google_ad_height = 280;

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button