Ja si të hiqni erën e peshkut të skuqur nga banesa juaj
Heqja e erës së ushqimit të skuqur, veçanërisht peshkut, është e vështirë, por jo e pamundur. Njihuni me mënyrën e gjyshes, e cila është ende më efektive!
Pushimet po afrojnë shpejt. Një nga pjatat e preferuara të Krishtlindjeve është krapi. Shija e peshkut është shumë e shijshme, për fat të keq skuqja shoqërohet me një erë të pakëndshme që mund të zgjasë për një kohë vërtet të gjatë. Ai depërton në rroba dhe madje edhe në flokë. Ne sugjerojmë se si të largoni shpejt dhe në mënyrë efektive erën e peshkut nga banesa.
Si ta largoni lehtësisht erën e ushqimeve të skuqura?
Fillimisht, le të kujtojmë të ajrosim mirë kuzhinën përpara se të fillojmë të përgatisim një vakt.
Ndoshta shumica prej jush keni dëgjuar për një truk efektiv të përdorur nga gjyshet tona. Mjafton të përzieni një gotë ujë me katër lugë vaj, disa karafil dhe lëreni të ziejë. Përzierja do të neutralizojë erën e vajit. Në vend të uthullës mund të përdorni edhe lëvozhgën e limonit.